HELP

1) Question: What is Lunettes?

Answer: Lunettes is an e-commerce company in Bangladesh. It is an online retail e-commerce shop that enables anyone from anywhere in Bangladesh to purchas Sunglasses through online.

2) Question: Do I need to sign up before buying any offer/product?

Answer: No need to sign up.

 

3) Question: Is my info safe?

Answer: Yes. We strictly maintain our customer confidentiality policy and do not at any circumstance share personal information with any other third party.

4) Question: I want to make a purchase on mylunettesworld.com, how do I do it?

Answer:

  • Visit our page www.mylunettesworld.com
  • Visit the page where your desired product/s are displayed.
  • Click on your desired product. You shall now see a new page consisting all the product details.
  • Click on Add to cart now.
  • Fill your purchase details.
  • If you want to buy more products then click on Continue shopping otherwise you have to click on Proceed to checkout.
  • You have to fill up your personal information/contact information.
  • You will also have to provide your shipping address
  • Press submit
  • While processing to checkout and submit your information there will be payment options available from which you can choose one according to your convenience.

6) Question: What are the payment options at mylunettesworld.com

Answer: To purchase online, you can pay COD (cash on delivery)

 

 

9) Question: Are there any hidden costs apart from the product price and shipping charges?

Answer: No. You will only need to pay the price of the product and delivery charge if you want to get home delivery for your order.

 

10) Question: Can I suggest deals that I am interested in?

Answer: Yes. You can mail us for your suggestions at www.facebook.com/Lunettesbd or support@branoo.com

12) Question: Can I buy a product/offer as a gift for someone else?

Answer: Yes. You can purchase any product/offer to gift someone in advance payment method through bkash. And you have to inform detail address.

13) Question: I’ve read the product description but still have a few questions. Who can I contact?

You can place your query at www.facebook.com/branooeshop or support@branoo.com or contact our customer department care at + 8801557601485